Det er alltid hyggelig med en hilsen i gjesteboka :-)

Antall innlegg: 7

Ditt navn:

Din e-postadresse:

Din hjemmeside:

Din melding:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

01.03.2017 22:20:20 - Steinar Walsö-Kanstad, kanwast@hotmail.com

Hei. Jeg ser at du har "feil" Magdalena Abrahamsdotter Burman. Det stemmer at det fanns en i Offerdal, men det er ikke "vår" Magdalena. Her kommer en länk til "vår" som var född i Torneå. www.geni.com/people/Magdalena-Abrahamsdatter-Burma...
Her kan man dessuten fölge slekten flere genersjoner baköver.

Vennlig hilsen
Steinar

Svar: Tusen takk for opplysningen Steinar og for at du tar deg tid til å korrigere. Feilen er rettet :)

25.02.2014 22:39:14 - Olav Akselsen, akselsen@online.no

Hei - det var en stor opplevelse og komme over denne nettsiden. Jeg er halvbror til din bestefar Jakob.
Din far Oddmund kjente jeg meget godt. han var en dyktig gitarist og vi spilte ofte på fest sammen i Kjøllefjord. Jeg spiller trekkspill og Keyboard synger. Jeg sette stor pris på om du vil kontakte meg på min E-mail: akselsen@online.no eller ringe meg tlf. 62416421. Jeg bor i Elverum.
MVH Olav Akselsen

Svar: Hei Olav :) Det var artig at du fant siden min! Jeg har blitt fortalt at pappa var flink til å spille gitar, og gitaren han og mamma kjøpte da Vivece ble født i 1957 står her i stua mi, en gammel Yamaha, med fantastisk god klang! Vi har akkurat kommet hjem etter å ha vært sørpå, og det var synd at jeg ikke så denne meldingen tidligere, da ville vi ha stukket innom deg. Vi får ta det til sommeren, vi kjører nedover igjen i juli :)

31.12.2013 01:22:41 - Wiggo Marelius Opdahl, wiggo@marelius.net

Jeg var innom denne siden i dag. Det er veldig bra det du har fått til. Jeg har imidlertid funnet en liten feil som kanskje kan være verd å rette opp. Det gjelder min mormor Dorthea Martine Opdahl som var gift med Lauritz Strand. Du skriver at hennes fars navn var Daniel Mortensen. Det er feil. Han het Daniel Johan Martinussen og kom fra Store Vinje på Dyrøya i Troms.

Svar: Hei Wiggo :) Nå er feilen rettet opp. Takk for at du tok deg tid til å sende de riktige opplysningene. Navnet er feilinnført i folketellingen, hvor jeg hentet opplysningen fra.

09.12.2013 00:09:40 - Nils Eckhardt, nils.eckhardt@t-online.de, www.nils-co.de

Hallo ich bin Nils Eckhardt lebe in Deutschland und meine Mutter ist in Klekken bei Oslo geboren meine Großmutter stammt aus Hammerfest sie heißt Ingrid Öfeld und ihr Vater war Gerhard Öfeld und Egefrau Sophie Isaksen sie ist in Kjelvik getauft worden. Wissen sie weiter meine Vorfahren herrauzufinden??? Gruß Nils Eckhardt (Deutschland) 0170-5562100
:)

Svar: Hei Nils :) Din bestefar Gerhard Øfeldt var bror til min oldemor Sofie Kristine Øfeldt. De har samme slektslinje bakover, Sverige: Johannes Öfeldt föddes 1801 i Frösö socken av artilleristen Mathias Öfeldt och hans hustru Lisbet Nilsdotter. Mathias Öfeldt, Johannes far, flyttade senare från Frösö till Östersund, där han blev traktör (hotelleier). Hans namn är sannolikt taget efter samma ort (urt), d.v.s. Öd. Efter förfrågan i år 1975 till Landsarkivet i Östersund om sonen Johannes, utflyttad till Norge, gjorde dåvarande kansliskrivaren Knut Byström en utredning om familjen ifråga. Det bör vara möjligt att beställa en kopia av den. Johannes var tømmermann og innflyttet til Hammerfest i 1831.

03.10.2013 23:19:16 - Michael Walker, mikewalkermusic@yahoo.com

Hello. I have been doing research on my family history and found your website. I am a descendant of Thomas Hansen Lilleeng and his son Hans J. Lilleeng who immigrated to the United States sometime before 1904. I have had difficulty finding information on his family. Thank you for your hard work. It has been very helpful to me. :)

20.05.2013 15:51:16 - Egil Henry Eriksen, egheri@online.no

Ole Halvorsen Qvame var neppe fra Lom. Det angis også et fødselsår 1753. Ole Halvorsen Qvame var født 1748 og fra Kvamme i Stryn. Han var født på Haavardsbruket.Har mere dokumentasjon.

Svar: Hei Egil Henry :) Jeg ser at jeg ikke har svart deg, noe jeg trodde jeg hadde gjort. Jeg har brukt noen år på å se på denne saken, og kom fram til at din opplysning stemmer. Jeg har også fått bekreftet at det er Kvamme, Stryn gjennom å ha tatt en DNA-test, hvor jeg har fått treff på familien fra Kvamme, Stryn, så nå er det slått fast som 100 % sikkert :)(flower)

07.03.2013 21:56:32 - Lars, lars.hustad@harthun.no, akira.harthun.no

Flott blogg. Med dette har du nok alltid nok å gjøre.
Å forske i slekt tar tid. Har en eldre bror som driver med det og han har det visstnok ikke kjedelig :)

Lykke til videre med slekta, hundene og alt det andre du/dere driver med!

Svar: Tusen takk Lars :) Det er sant, jeg kjeder meg aldri, og slektsforsking er spennende!